Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33283
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фалько, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Миронова, Н. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T00:05:08Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T00:05:08Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Фалько А.Л., Миронова Н. А. Способы увлажнения муки в шнековых макаронных прессах. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 67-68 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33283 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Способы увлажнения муки в шнековых макаронных прессах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-67-68.pdf | 328.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.