Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33283
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФалько, А. Л.-
dc.contributor.authorМиронова, Н. А.-
dc.date.accessioned2023-05-29T00:05:08Z-
dc.date.available2023-05-29T00:05:08Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationФалько А.Л., Миронова Н. А. Способы увлажнения муки в шнековых макаронных прессах. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 67-68uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33283-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСпособы увлажнения муки в шнековых макаронных прессахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-67-68.pdf328.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.