Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33274
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСеменюк, Д. П.-
dc.date.accessioned2023-05-28T22:33:03Z-
dc.date.available2023-05-28T22:33:03Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationСеменюк Д.П. Застосування рідкого льоду в системі Blanco Ice. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 59-60uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33274-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЗастосування рідкого льоду в системі Blanco Iceuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-59-60.pdf229.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.