Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижикова, Т. М.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2023-05-26T20:15:22Z-
dc.date.available2023-05-26T20:15:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології питного молока. Молоко питне йодоване: методичні вказівки для студентів 1 курсу з дисципліни з дисципліни «Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження». ОКР 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. - Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 18 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33173-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleОздоровчі технології питного молока. Молоко питне йодованеuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV Moloko pytne yodovane_204_23.pdf436.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.