Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33171
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРижикова, Т. М.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2023-05-26T20:10:25Z-
dc.date.available2023-05-26T20:10:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Гейда І. М. Використання природніх сорбентів у оздоровчих технологіях вершкового маслі: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33171-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання природніх сорбентів у оздоровчих технологіях вершкового масліuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Industriya preparativ_204_23.pdf633.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.