Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33161
Название: | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate |
Авторы: | Pertsevoy, F. Ladyka, V. Smetanska, I. Bienias, D. Ianchyk, M. Grynchenko, N. Omelchenko, S. Hrynchenko, O. |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Kharkiv: Dissa+ |
Библиографическое описание: | Pertsevoy F., Ladyka V., Smetanska I., Bienias D., Ianchyk M., Grynchenko N., Omelchenko S., Hrynchenko O. Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate. Kharkiv: Dissa+, 2022. 192 с. |
Краткий осмотр (реферат): | The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy-containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33161 |
ISBN: | 978-617-8122-11-9 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Technology_thermostable_22.pdf | 3.4 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.