Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33078
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorКобрин, В. Н.-
dc.contributor.authorПостнова, О. Н.-
dc.date.accessioned2023-05-25T19:57:04Z-
dc.date.available2023-05-25T19:57:04Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationШильман Л.З., Кобрин В.Н., Постнова О.Н. Особенности преподавания товароведения продовольственных товаров будущим учителям трудового обучения. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 30-31uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33078-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОсобенности преподавания товароведения продовольственных товаров будущим учителям трудового обученияuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-30-31.pdf284.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.