Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33077
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеревична, Н. І.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.date.accessioned2023-05-25T19:48:36Z-
dc.date.available2023-05-25T19:48:36Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationЧеревична Н.І., Самохвалова О.В., Богомолов О.В. Подовження терміну зберігання бісквітних напівфабрикатів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 29-30uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33077-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПодовження терміну зберігання бісквітних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-29-30.pdf226.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.