Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32971
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМельник, І. В.-
dc.contributor.authorКуц, А. М.-
dc.date.accessioned2023-05-24T13:19:39Z-
dc.date.available2023-05-24T13:19:39Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationМельник І. В., Куц А. М. Системний підхід до вдосконалення існуючих технологій харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 246-247uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32971-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleСистемний підхід до вдосконалення існуючих технологій харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-246-247.pdf192.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.