Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32964
Title: Спосіб виробництва багатокомпонентних плодоягідних паст
Authors: Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Спосіб виробництва багатокомпонентних плодоягідних паст. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 238-239
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32964
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-238-239.pdf203.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.