Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32824
Назва: Определение микротвердости структурных составляющих высокохромистых чугунов в результате математической обработки их изображений
Інші назви: Визначення мікротвердості структурних складових високохромистих чавунів в результаті математичної обробки їхніх зображень
Structural determination of microhardness components of highchromium cast iron in results of mathematical processing of their images
Автори: Скобло, Т. С.
Клочко, О. Ю.
Белкин, Е. Л.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Скобло Т. С. , Клочко О. Ю. , Белкин Е. Л. Определение микротвердости структурных составляющих высокохромистых чугунов в результате математической обработки их изображений. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 151 «Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва». 2014. С. 183-189
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 151
Короткий огляд (реферат): Полученная математическая модель позволяет с высокой точностью определять микротвердости фаз высокохромистых чугунов при помощи математической обработки изображений структур с использованием разработанной методики
Отримана математична модель дозволяє з високою точністю визначати мікротвердості фаз високохромистих чавунів за допомогою математичної обробки зображень структур з використанням розробленої методики
The mathematical model obtained allows one to accurately determine the microhardness phase of high-chromium cast iron in terms of mathematical image processing of structures with the use of the developed technique
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32824
Розташовується у зібраннях:Вип. 151: Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№151_2014_33.pdf191.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.