Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 14.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : 05.18.16 – Технологія харчової продукціїМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В`ячеслав Миколайович
2021Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїХомічак, Любомир Михайлович; Гріненко, Ірина Григорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїМалюк, Людмила Петрівна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїХомічак, Любомир Михайлович; Грушецький, Роман Іванович
2017Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукціїКондратюк, Наталія Вячеславівна; Степанова, Тетяна Михайлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукціїЧорна, Ніна Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі