Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
03. Дисертації
05.18.16 – Технологія харчової продукції
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 14.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
2021
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Золотухіна, Інна Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Хомічак, Любомир Михайлович
;
Гріненко, Ірина Григорівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Крамаренко, Дмитро Павлович
;
Гіренко, Наталія Ігорівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Малюк, Людмила Петрівна
;
Ленерт, Світлана Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Нечепуренко, Кристина Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Хомічак, Любомир Михайлович
;
Грушецький, Роман Іванович
2017
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції
Кондратюк, Наталія Вячеславівна
;
Степанова, Тетяна Михайлівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції
Чорна, Ніна Вікторівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Перегляд
Автор
1
Головко, Тетяна Миколаївна
1
Гринченко, Наталія Геннадіївна
1
Грушецький, Роман Іванович
1
Гріненко, Ірина Григорівна
1
Гіренко, Наталія Ігорівна
1
Золотухіна, Інна Василівна
1
Ленерт, Світлана Олександрівна
1
Лісовська, Тетяна Олегівна
1
Нечепуренко, Кристина Борисівна
1
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
.
далі >
Тема
4
sodium alginate
3
альгінат натрію
2
calcium
2
decalcification
2
dietary supplement
2
inulin
2
semi-finished products
2
skimmed milk
2
structure formation
2
дієтична добавка
.
далі >
за датою випуску
6
2018
5
2021
2
2019
1
2017
Has File(s)
14
true