Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : 05.18.16 – Технологія харчової продукціїМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В`ячеслав Миколайович
2021Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїХомічак, Любомир Михайлович; Гріненко, Ірина Григорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїМалюк, Людмила Петрівна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі