Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32477
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМедведкова, І. І.-
dc.date.accessioned2023-05-18T10:10:04Z-
dc.date.available2023-05-18T10:10:04Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationМедведкова І. І. Дослідження морфологічних ознак свіжих грибів шиїтаке. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 196-197uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32477-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФормування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3-
dc.titleДослідження морфологічних ознак свіжих грибів шиїтакеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-196-197.pdf223.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.