Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32375
Назва: Підвищення ефективності пасажирських перевезень на приміському маршруті міста Лозова Харківської області
Автори: Парфьонов, Кирил Євгенович
Науковий керівник : Войтов, В. А.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Парфьонов К. Є. Підвищення ефективності пасажирських перевезень на приміському маршруті міста Лозова Харківської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. В. А. Войтов; Харків, 2022. 80 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційної роботи магістра складається із вступу, 5 розділів, висновків, списку використаних джерел. У вступі відображено актуальність теми, яка присвячена проблемі підвищення ефективності, комфортності та безпеки руху на приміському маршруті «Лозова –Тихопілля – Лозова». Визначено мету, завдання, методи дослідження, робочу гіпотезу. У першому розділі показано доцільність розробки заходів щодо підвищення ефективності, комфортності та безпеки руху на приміському маршруті «Лозова –Тихопілля – Лозова». У другому розділі на підставі положення теорії масового обслуговування розроблена математична модель обслуговування пасажирів на приміських маршрутах. Модель враховує інтенсивність надходження пасажирів на автобусні зупинки і інтенсивність обслуговування пасажирів, яка залежить від дальності поїздки і місткості автобуса. У третьому розділі виконано математичне моделювання пасажирських перевезень на приміському маршруті «Лозова – Тихопілля - Лозова» з урахуванням прогнозованих об’ємів перевезення і різних типів автобусів на маршруті. У четвертому розділі на основі визначеного пасажиропотоку на маршруті встановлено що раціональна марка рухомого складу повинна мати пасажиромісткість близьку до 40 пасажирів. У п’ятому розділі розраховано економічний ефект від впровадження інвестиційного проекту, що свідчать про можливість його реалізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32375
Розташовується у зібраннях:275 – " Транспортні технології" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_M_414_275-21m-01_Parf_onov.pdf
  Restricted Access
1.51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.