Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32373
Title: Підвищення продуктивності транспортно-збиральної системи на прикладі ТОВ «Мрія»
Authors: Рибалка, Нелі Олександрівна
metadata.dc.contributor.advisor: Карнаух, Микола Віталійович
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Рибалко Н. О. Підвищення продуктивності транспортно-збиральної системи на прикладі ТОВ «Мрія»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. М. В. Карнаух; Харків, 2022. 106 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра складається із вступу, чотирьох розділів, загальних висновків та списку використаних джерел. У вступі розглянута актуальність обраного напряму дослідження, яке присвячено питанням підвищення ефективності продуктивності збирального та транспортного комплексу, що утворюють загальну систему, на збиранні зернових культур. Визначені параметри дослідження: мета, завдання, методи дослідження, наукова новизна та практична значимість результатів, що отримано. У першому розділі роботи виконано аналіз існуючих підходів що до сучасних технологічних операцій збирання зернових культур з поля та транспортування сільськогосподарського продукції до пунктів обробки та зберігання. Представлений огляд модельного ряду зернозбиральних комбайнів і транспортних засобів з урахуванням їх техніко-експлуатаційних характеристик. Проведено аналіз існуючих досліджень з питань підвищення ефективності застосування збирально-транспортних систем. У другому розділі проведений теоретичний аналіз роботи збирально-транспортної системі при різних схемах взаємодії транспортних засобів і зернозбиральних машин. В якості основних методів застосовувались якого теорії масового обслуговування та методи теорії ймовірності. Визначені теоретичні залежності взаємодії елементів системи, а саме транспортного засобу, збирального комбайну і пунктів прийому та обробки зерна в залежності від сукупності факторів. Третій розділ присвячений розробці програми і методики експериментальних досліджень. Визначена методика обробки результатів польового експерименту для отримання математичної моделі. У четвертому розділі наведені результати експериментальних досліджень, підтверджено адекватність математичної моделі, розрахована економічна ефективність від впровадження раціональних технологічних схем.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32373
Appears in Collections:275 – " Транспортні технології" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_M_414_275-21m-01_Rybalka.pdf
  Restricted Access
43.95 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.