Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32372
Назва: Шатова Ю. С. Підвищення ефективності вантажних перевезень між ТОВ «Мрія» і підприємством з переробки продукції тваринництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. В. А. Войтов; Харків, 2022. 84 с.
Автори: Шатова, Юлія Сергіївна
Науковий керівник : Войтов, В. А.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шатова Ю. С. Підвищення ефективності вантажних перевезень між ТОВ «Мрія» і підприємством з переробки продукції тваринництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. В. А. Войтов; Харків, 2022. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна роботи магістра складається із вступу, 5 розділів, висновків, списку використаних джерел. У вступі відображено актуальність теми, яка присвячена проблемі підвищення ефективності процесу перевезення швидкопсувних вантажів. Визначено мету, завдання, методи дослідження, робочу гіпотезу. В першому розділі роботи зроблений огляд літературних джерел, на базі якого автором роботи сформульована мета та завдання дослідження. У другому розділі отримані математичні вирази для оцінки надійності, якості та ефективності транспортного обслуговування під час доставки швидкопсувних вантажів. Отримані математичні вирази розрахунку техніко експлуатаційних показників у транспортних процесах через логістичний центр. У третьому розділі отримано залежності, що дозволяють визначити оптимальну кількість транспортних засобів для здійснення перевезень за структурою схеми перевезень. Отримані залежності, як функції впливу збільшення відстаней між центральним вантажним пунктом і геометричним центром району обслуговування. У четвертому розділі розроблено методику маршрутизації, що дозволяє виконати прогноз на перевезення сировини і розрахувати необхідну кількість транспортних засобів для забезпечення транспортного обслуговування. У п’ятому розділі виконано оцінку впливу вантажного транспорту на навколишнє середовище міст та розраховано економічний ефект від впровадження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32372
Розташовується у зібраннях:275 – " Транспортні технології" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_M_414_275-21m-01_Shatova.pdf
  Restricted Access
1.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.