Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32178
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крайнюк, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Касілова, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-15T20:53:56Z | - |
dc.date.available | 2023-05-15T20:53:56Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Крайнюк Л.М., Касілова Л.О. Формування сучасного погляду на системно-процесну основу виробничого контролю кулінарної продукції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 11-12 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32178 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Формування сучасного погляду на системно-процесну основу виробничого контролю кулінарної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-11-12.pdf | 230.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.