Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32093
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.date.accessioned2023-05-14T19:54:52Z-
dc.date.available2023-05-14T19:54:52Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationДюкарева Г.І., Білецька Я.О. Нові види зефіру, збагачені йодом та вітаміном С. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 5-6uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32093-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleНові види зефіру, збагачені йодом та вітаміном Сuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-5-6.pdf303.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.