Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32050
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Омельченко, Галина Юріївна | - |
dc.contributor.author | Худавердієва, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Безгінова, Любов Іванівна | - |
dc.contributor.author | Мерчанський, Володимир Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-12T18:33:33Z | - |
dc.date.available | 2023-05-12T18:33:33Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Омельченко Г. Ю., Худавердієва В. А., Безгінова Л. І., Мерчанський В. В. Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: метод. вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Харків: ДБТУ, 2023. 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32050 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки підготовлено на підставі «Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт здобувачами Державного біотехнологічного Університету», ухваленого рішенням Вченої ради ДБТУ, протокол № 4 від 23 грудня 2021 р. Регламентують тематику, порядок виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи з туризму на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр», яка виконується на завершальному етапі навчання у закладі вищої освіти. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм і рекреація». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_bakalavr_242_23.pdf | 862.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.