Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31919
Назва: Зовнішні фактори експортного потенціалу ячменю
Автори: Бабан, Т. О.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Бабан Т. О. Зовнішні фактори експортного потенціалу ячменю. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 149 «Економічні науки»; Харків, 2014. С. 73-80
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 149
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуті фактори зовнішнього середовища, що впливають на формування та розвиток експортного потенціалу зерна ячменю. Розглянуті фактори сформовані в групи: фактори пропозиції, фактори попиту, інституційні фактори, фактори розвитку зовнішньої інфраструктури
The article deals with environmental factors that influence the formation and development of the export potential of barley. The factors follow have been combined into groups: supply factors, demand factors, institutional factors, factors of external infrastructure
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31919
Розташовується у зібраннях:Вип. 149: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_149_14_12.pdf288.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.