Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31744
Название: Методичні аспекти підготовки студентів із дисципліни «Стандартизація, сертифікація і метрологія»
Авторы: Малюк, Л. П.
Терешкін, О. Г.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Малюк Л. П., Терешкін О. Г. Методичні аспекти підготовки студентів із дисципліни «Стандартизація, сертифікація і метрологія». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 99-101.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31744
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_27.09.13-99-101.pdf116.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.