Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorВарипаєв, О. М.-
dc.date.accessioned2023-05-09T15:29:15Z-
dc.date.available2023-05-09T15:29:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєв О. М. Методика розробки стратегії поведінки споживачів у галузі готельного та ресторанного бізнесу. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 97-99.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31742-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleМетодика розробки стратегії поведінки споживачів у галузі готельного та ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-97-99.pdf117.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.