Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31718
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorБілоус, В. І.-
dc.date.accessioned2023-05-09T11:27:04Z-
dc.date.available2023-05-09T11:27:04Z-
dc.date.issued2011-05-22-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Дослідження вмісту мінеральних речовин у нових сортах огірків, поширених у Східній Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 182-183uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31718-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФормування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3-
dc.titleДослідження вмісту мінеральних речовин у нових сортах огірків, поширених у Східній Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-182-183.pdf185.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.