Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31524
Назва: | Исследование особенностей структурных изменений режущего инструмента из сталей 65Г и 20Х13 с помощью математической статистики |
Інші назви: | Дослідження особливостей структурних змін ріжучого інструменту зі сталей 65г та 20х13 за допомогою математичної статистики Investigation of features of structural changes of cutting tool of steel 65mg and 20cr13 using the mathematical statistics |
Автори: | Скобло, Т. С. Белкин, Е. Л. Романюк, С. П. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Скобло Т. С. , Белкин Е. Л. , Романюк С. П. Исследование особенностей структурных изменений режущего инструмента из сталей 65Г и 20Х13 с помощью математической статистики. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 151 «Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва». 2014. С. 141-146 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 151 |
Короткий огляд (реферат): | Выполнен сравнительный анализ исходных и формируемых в процессе эксплуатации структур ножей из сталей 65Г и 20Х13. Проведена оценка фазового состава и его процентного содержания в режущей кромке и основной части режущего инструмента. Дана рекомендация по повышению стойкости ножей за счет стабилизации карбидной фазы дополнительным упрочнением Виконано порівняльний аналіз вихідних і формованих в процесі експлуатації структур ножів зі сталей 65Г та 20Х13. Проведена оцінка фазового складу та його процентного вмісту в ріжучій кромці та основної частини ріжучого інструменту. Дана рекомендація щодо підвищення стійкості ножів за рахунок стабілізації фази карбіду додатковим зміцненням A comparative analysis of the initial knives structures and the generated during operation knife structures of steel 65Mg and 20Cr13 is carried out. The phase composition and its percentage in the cutting edge and in the main part of the cutting tool are estimated. The recommendation to increase the knives durability due to stabilization of the carbide phase by the additional hardening is made |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31524 |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 151: Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№151_2014_26.pdf | 348.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.