Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31524
Title: Исследование особенностей структурных изменений режущего инструмента из сталей 65Г и 20Х13 с помощью математической статистики
Other Titles: Дослідження особливостей структурних змін ріжучого інструменту зі сталей 65г та 20х13 за допомогою математичної статистики
Investigation of features of structural changes of cutting tool of steel 65mg and 20cr13 using the mathematical statistics
Authors: Скобло, Т. С.
Белкин, Е. Л.
Романюк, С. П.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Скобло Т. С. , Белкин Е. Л. , Романюк С. П. Исследование особенностей структурных изменений режущего инструмента из сталей 65Г и 20Х13 с помощью математической статистики. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 151 «Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва». 2014. С. 141-146
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 151
Abstract: Выполнен сравнительный анализ исходных и формируемых в процессе эксплуатации структур ножей из сталей 65Г и 20Х13. Проведена оценка фазового состава и его процентного содержания в режущей кромке и основной части режущего инструмента. Дана рекомендация по повышению стойкости ножей за счет стабилизации карбидной фазы дополнительным упрочнением
Виконано порівняльний аналіз вихідних і формованих в процесі експлуатації структур ножів зі сталей 65Г та 20Х13. Проведена оцінка фазового складу та його процентного вмісту в ріжучій кромці та основної частини ріжучого інструменту. Дана рекомендація щодо підвищення стійкості ножів за рахунок стабілізації фази карбіду додатковим зміцненням
A comparative analysis of the initial knives structures and the generated during operation knife structures of steel 65Mg and 20Cr13 is carried out. The phase composition and its percentage in the cutting edge and in the main part of the cutting tool are estimated. The recommendation to increase the knives durability due to stabilization of the carbide phase by the additional hardening is made
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31524
Appears in Collections:Вип. 151: Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№151_2014_26.pdf348.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.