Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31229
Title: | Інноваційні технології переробки каротиновмісної сировини на дрібнодисперсні добавки |
Authors: | Погарська, В. В. Тимофєєва, Н. М. Кострова, К. В. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Погарська В. В., Тимофєєва Н. М., Кострова К. В. Інноваційні технології переробки каротиновмісної сировини на дрібнодисперсні добавки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 153-155 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31229 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-153-155.pdf | 347.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.