Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31229
Title: Інноваційні технології переробки каротиновмісної сировини на дрібнодисперсні добавки
Authors: Погарська, В. В.
Тимофєєва, Н. М.
Кострова, К. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Тимофєєва Н. М., Кострова К. В. Інноваційні технології переробки каротиновмісної сировини на дрібнодисперсні добавки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 153-155
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31229
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-153-155.pdf347.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.