Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorГлубокий, Д. О.-
dc.contributor.authorТимофєєва, Н. М.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2023-05-01T09:35:35Z-
dc.date.available2023-05-01T09:35:35Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Глубокий Д. О., Тимофєєва Н. М., Максимова Н. П. Сиркові десерти для оздоровчого харчування, збагачені дрібнодисперсними замороженими каротиноїдними добавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 144-146uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31224-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleСиркові десерти для оздоровчого харчування, збагачені дрібнодисперсними замороженими каротиноїдними добавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-144-146.pdf259.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.