Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31216
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Стоєв, С. С. | - |
dc.contributor.author | Дібрівська, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-01T09:18:15Z | - |
dc.date.available | 2023-05-01T09:18:15Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Стоєв С. С., Дібрівська Н. В., Лосєва С. М. Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 134-136 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31216 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-134-136.pdf | 240.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.