Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.date.accessioned2023-05-01T08:46:58Z-
dc.date.available2023-05-01T08:46:58Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кострова К. В. Інноваційна технологія отримання білкових дрібнодисперсних добавок із квасолі та закусочних паст із їх використанням. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 123-124uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31208-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleІнноваційна технологія отримання білкових дрібнодисперсних добавок із квасолі та закусочних паст із їх використаннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-123-124.pdf236.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.