Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31203
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.date.accessioned2023-05-01T08:21:32Z-
dc.date.available2023-05-01T08:21:32Z-
dc.date.issued2011-04-19-
dc.identifier.citationПавлюк Р.Ю., Погарська В.В., Юр’єва О.О., Наконечна Ю.Г. Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 105uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31203-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleІнноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-105.pdf200.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.