Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3119
Title: | Продуктивні сили як предмет економічної науки в контексті класичних теорій та результатів сучасних досліджень |
Other Titles: | The Productive Forces as the Subject of Economics in the Context of Classical theories and the Results of modern Researches Продуктивные силы как предмет экономической науки в контексте классических теорий и результатов современных исследований |
Authors: | Шиян, В.Й. Олійник, Т.І. Шиян, Д.В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
Citation: | Шиян В.Й., Олійник Т.І., Шиян Д.В. Продуктивні сили як предмет економічної науки в контексті класичних теорій та результатів сучасних досліджень. 2013. № 5. С. 96. |
Series/Report no.: | Економічні науки;№ 5 |
Abstract: | Показано підходи до визначення поняття «класичні теорії», обґрунтовано необхідність включення продуктивних сил у предмет економічної теорії, висвітлено основні етапи дискусій. Наголошено, що у складі продуктивних сил сформувалося нова складова- соціальний капітал, значення якого в міру затвердження принципів постіндустріального суспільства неухильно зростає. The approaches to determine the notion «Classical theories» have been shown. The necessity to include productive forces in the subject of economic theory has been grounded. The main stages of discussion have been elucidated, it has been stressed. That the new component was formed in the composition of productive forces social capital, whose meaning grows steadfastly as far as the principles of post industrial society strengthen themselves. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3119 |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shyian_Oleinik _Shiyan.pdf | 273.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.