Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30792
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсипова, Л. А.-
dc.contributor.authorЛозовская, Т. С.-
dc.date.accessioned2023-04-24T12:30:57Z-
dc.date.available2023-04-24T12:30:57Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationОсипова Л. А., Лозовская Т. С. Исследование процесса экстрагирования биологически активных соединений из выжимок ягодного сырья. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 110-111uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30792-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleИсследование процесса экстрагирования биологически активных соединений из выжимок ягодного сырьяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_1-110-111.pdf248.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.