Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30792
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осипова, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Лозовская, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-24T12:30:57Z | - |
dc.date.available | 2023-04-24T12:30:57Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Осипова Л. А., Лозовская Т. С. Исследование процесса экстрагирования биологически активных соединений из выжимок ягодного сырья. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 110-111 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30792 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Исследование процесса экстрагирования биологически активных соединений из выжимок ягодного сырья | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-110-111.pdf | 248.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.