Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30778
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНауменко, К. А.-
dc.contributor.authorВласюк, І. О.-
dc.date.accessioned2023-04-24T12:12:49Z-
dc.date.available2023-04-24T12:12:49Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationНауменко К. А., Власюк І. О. Дослідження показників якості екстрактів як сировини для створення напоїв оздоровчої дії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 99-101uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30778-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleДослідження показників якості екстрактів як сировини для створення напоїв оздоровчої діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-99-101.pdf203.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.