Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30776
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Гейко, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-24T12:10:48Z | - |
dc.date.available | 2023-04-24T12:10:48Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Запаренко Г. В., Гейко Т. С. Підвищення біологічної цінності зернового хліба. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 97-99 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30776 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Підвищення біологічної цінності зернового хліба | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-97-99.pdf | 235.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.