Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30776
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorГейко, Т. С.-
dc.date.accessioned2023-04-24T12:10:48Z-
dc.date.available2023-04-24T12:10:48Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЛисюк Г. М., Олійник С. Г., Запаренко Г. В., Гейко Т. С. Підвищення біологічної цінності зернового хліба. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 97-99uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30776-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleПідвищення біологічної цінності зернового хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-97-99.pdf235.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.