Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМирончук, Валерій Григорович-
dc.contributor.authorЗмієвський, Юрій Григорович-
dc.date.accessioned2023-04-21T11:35:46Z-
dc.date.available2023-04-21T11:35:46Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Перспективи застосування мембранних процесів у технології цукру. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 69-70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30592-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи застосування мембранних процесів у технології цукруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_69-70.pdf93.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.