Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30585
Назва: Порівняльна характеристика сучасних технологічних ліній виробництва цукрового печива
Автори: Дишлова, А.С.
Калина, Вікторія Сергіївна
Петровенко, Володимир Володимирович
Філіпенко, Дмитро Вікторович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дишлова А. С., Калина В. С., Петровенко В. В., Філіпенко Д. В. Порівняльна характеристика сучасних технологічних ліній виробництва цукрового печива. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 46-48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30585
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_46-48.pdf108.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.