Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30583
Назва: Застосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зерна
Автори: Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Леженкін, Олександр Миколайович
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кюрчев С. В., Кюрчева Л. М., Леженкін О. М., Верхоланцева В. О. Застосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зерна. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 65-66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30583
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_65-66.pdf141.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.