Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30582
Title: Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі AISI 321 на адгезію і процес формування біоплівки E. coli
Authors: Кравченюк, Христина Юріївна
Лазарюк, Валерій Володимирович
Кухтин, Микола Дмитрович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кравченюк Х. Ю., Лазарюк В. В., Кухтин М. Д. Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі AISI 321 на адгезію і процес формування біоплівки E. coli. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 63-64.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30582
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_63-64.pdf116.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.