Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.authorЛазарюк, Валерій Володимирович-
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.date.accessioned2023-04-21T08:25:32Z-
dc.date.available2023-04-21T08:25:32Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКравченюк Х. Ю., Лазарюк В. В., Кухтин М. Д. Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі AISI 321 на адгезію і процес формування біоплівки E. coli. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 63-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30582-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі AISI 321 на адгезію і процес формування біоплівки E. coliuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_63-64.pdf116.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.