Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30545
Title: Інтелектуальні системи тракторів і автомобілів, сервісний супровід
Authors: Мигаль, Василь Дмитрович
Шуляк, Михайло Леонідович
Шевченко, Ігор Олександрович
Keywords: склад навігаційних систем;AVL-системи;трекінгови системи;бортових систем;контроль перетинання розмітки;система автоматичного гальмування
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: Майдан
Citation: Мигаль В. Д., Шуляк М. Л., Шевченко І. О. Інтелектуальні системи тракторів і автомобілів, сервісний супровід: підручник. Х.: ДБТУ, «Майдан», 2023. 246 с.
Abstract: Розглянуті: навігаційні системи інтелектуальних автомобілів і тракторів, їх склад і призна-чення; системи визначення місцезнаходження, пройденого шляху та напрацювання; засоби іден-тифікації та контролю транспортного процесу, супутникового та мобільного зв’язку і моніторингу автомобілів і тракторів; способи збору інформації та зв’язку інтелектуального автомобіля і трактора; бортові системи контролю роботоздатності, самодіагностики та дистанційного контролю те-хнічного стану тракторів і автомобілів і їх сервісного супроводу. Описані системи і компоненти телематичних систем точного водіння тракторів при виконанні сільськогосподарських робіт, забезпечення точного землеробства, базові станції та телематичні системи управління парком тракторів і автомобілів. Видання призначене для здобувачів вищої освіти ЗВО зі спеціальностей 208 Агроінженерія та 133 Галузеве машинобудування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30545
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P_intelektual_ni systemy_23.pdf10.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.