Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30508
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГніцевич, Вікторія Альбертівна-
dc.contributor.authorЧикун, Н.Ю.-
dc.contributor.authorГончар, Юлія Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-04-20T11:30:55Z-
dc.date.available2023-04-20T11:30:55Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГніцевич В. А., Чикун Н. Ю., Гончар Ю. М. Обґрунтування доцільності використання ферментних препаратів спрямованої дії в безвідходних технологіях переробки гарбуза. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 229-230.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30508-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування доцільності використання ферментних препаратів спрямованої дії в безвідходних технологіях переробки гарбузаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_229-230.pdf99.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.