Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30486
Title: Особливості викладання дисципліни «Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв»
Authors: Заплетніков, І. М.
Гордієнко, О. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Заплетніков І. М., Гордієнко О. В. Особливості викладання дисципліни «Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 71-72.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30486
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-71-72.pdf107.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.