Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30345
Назва: До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва
Автори: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Селютіна, Г. А.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Летута Т. М., Селютіна Г. А. До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 65-66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30345
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_27.09.13-65-66.pdf111.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.