Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-18T18:33:00Z-
dc.date.available2023-04-18T18:33:00Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛисюк Г. М., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 26-31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30311-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЕфективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-26-31.pdf126 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.