Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30311
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-18T18:33:00Z | - |
dc.date.available | 2023-04-18T18:33:00Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 26-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30311 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_27.09.13-26-31.pdf | 126 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.