Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30182
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧерно, Н. К.-
dc.contributor.authorОзоліна, С.О-
dc.contributor.authorКапустян, А.І.-
dc.date.accessioned2023-04-18T06:14:31Z-
dc.date.available2023-04-18T06:14:31Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationЧерно Н.К., Озоліна С.О., Капустян А.І. Спосіб іммобілізації трипсину. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 79-80uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30182-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСпосіб іммобілізації трипсинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-79-80.pdf212.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.