Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30147
Title: | Ферментні композиції на основі лізоциму |
Authors: | Озоліна., С. О Страшнова, І. В. Черно, Н. К. Тірон-Воробйова, Н. Б. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Озоліна С. О., Страшнова І.В., Черно Н.К., Тірон-Воробйова Н.Б. Ферментні композиції на основі лізоциму. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 57-58 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30147 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-57-58.pdf | 209.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.