Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30141
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorШматченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-04-17T16:10:05Z-
dc.date.available2023-04-17T16:10:05Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Шматченко Н. В. Удосконалення технології желейних кондитерських виробів із використанням рослинних добавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 79-80uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30141-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleУдосконалення технології желейних кондитерських виробів із використанням рослинних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-79-80.pdf230.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.