Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30031
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorДавидова, О. Ю.-
dc.contributor.authorБалацька, Н. Ю.-
dc.date.accessioned2023-04-16T13:23:23Z-
dc.date.available2023-04-16T13:23:23Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationМалюк Л.П., Давидова О.Ю., Балацька Н.Ю. Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировинию. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 50uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30031-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-50.pdf198.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.