Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30021
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, М. Ф.-
dc.contributor.authorАнтоненко, А. В.-
dc.date.accessioned2023-04-15T23:11:26Z-
dc.date.available2023-04-15T23:11:26Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationКравченко М.Ф., Антоненко А.В. Технологія яєчно-масляних соусів на основі дієтичних добавок. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 39-40uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30021-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleТехнологія яєчно-масляних соусів на основі дієтичних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-39-40.pdf208.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.